fbpx

Innerlijke kracht, liefde & leiderschap!

0 Comments

december 21, 2016

Mastermind

De kracht van een mastermind groep

Helaas proberen velen van ons nog onze dromen helemaal alleen na te jagen. We proberen vaak doelen te bereiken zonder de hulp van anderen. Vroeg of laat merken we dat de energie op is. Opeens lijkt onze droom of ons doel belachelijk ver weg, onhaalbaar of onrealistisch.
Stel je eens voor dat een groep van slimme mensen maandelijks of wekelijks bij elkaar komt om op elkaar te steunen. Een groep waarin de mensen elkaar advies te geven, kennis te delen en elkaar te inspireren tijdens hun reis in de richting van hun dromen. Stel je eens voor hoe je leven zal veranderen door deze mensen en de energie van zo’n mastermind groep!

7 redenen waarom een mastermind groep voor jouw van waarde kan zijn

Hier zijn 7 redenen waarom een Mastermind groep wel eens precies goed zou kunnen zijn voor jou:

Exclusieve groep

In een Mastermind groep hebben andere leden jou net zo hard nodig als jij hen. De kwaliteit van hun ervaring en kennis is dus cruciaal voor alle betrokkenen. Het is een groep mensen die bijeen komt om hun doelen te bereiken met behulp van anderen.

Steun

Wanneer je  behoort tot een Mastermind groep, is het gevoel van ‘lonely at the top’ terwijl je je dromen najaagt vertrokken. De andere leden van de groep worden je buddies. Zij helpen je nieuwe wegen te vinden die je dichter bij je dromen en passies brengen. Je staat er niet meer alleen voor!

Samenwerking

Je kan iemand in je groep kunnen treffen die perfecte is om samen aan een project te weken. Ook kun je iemand vinden die je accountability partner wordt. Jij zou ook wel eens de perfecte persoon kunnen zijn om een ander teamlid te helpen. De groep werkt samen om meer te bereiken met elkaar. TEAM= Together Everyone Achieves Miracles!

Breid je netwerk uit

Deelnemen aan een Mastermind groep geeft een razendsnelle boost aan je netwerk. Als je al een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk je netwerk is. Door het deelnemen aan een Mastermind groep breid je terstond je netwerk uit. Veelal voegt het netwerk van je teamleden zich daaraan toe.

Het nieuwe leren

Iedereen in je Mastermind groep is uniek met zijn kennis, ervaring en connecties. Door de interactie en het delen van jouw uitdagingen, is het zo goed als zeker dat iemand in jouw Mastermind groep een oplossing voor je heeft. En jij zou ook wel eens in de gelegenheid kunnen komen om met een oplossing, een contact of een tactiek een ander te helpen in je groep

Sharing is caring

Als je deelneemt in een Mastermind groep, zal je zeer waarschijnlijk elkaar te helpen door het delen van elkaars netwerk, vaardigheden en talenten.

Denk groter en grootser

Deelnemen in een Mastermind groep geeft je werkelijk een Master Mind! Je kunt niet ontlopen om grootser te denken. Je zult ver voorbij je grenzen te reiken wanneer je omringd bent door geweldige mensen waarmee je geweldige dingen doet. De steun, de motivatie, en al het leren over en weer brengt je op het pad van een verrijkend en gelukkig leven!

Conclusie

Mastermind groepen zijn dus ongelofelijk krachtig en doen wonderen voor je bedrijf en het bereiken van je levensdoelen. Het groeien in een groep is niet alleen meer effectief, maar het brengt een heel aantal verborgen bonussen met zich mee, zoals vriendschappen, een groep gelijkgestemden (peer group), leren door te doen en nog veel meer.

Vraag hier een kennismakinsgesprek aan en laat jezelf groeien als nooit tevoren!

About the author 

Marja Dettmer

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

>