fbpx

Goal Setting

Accountability

Other People's Ideas

Peer group

Je bent op zoek naar een businesscoach, omdat je als ondernemer wilt groeien, omdat je vastloopt of omdat hulp wilt bij het zetten van de volgende stappen in je bedrijf.

Ben jij eindverantwoordelijk voor de koers die je bedrijf vaart? 

Als je alleen opereert of met ZZP'ers samenwerkt is dat een eenzame positie, maar ook met je werknemers kan je slechts tot op zekere hoogte sparren. Niet alle vraagstukken zijn geschikt om met hen te delen. Er is een groot vacuüm waarin beslissingen echt volledig op jou rusten.


Er is een groot aanbod aan businesscoaches en een klein aantal daarvan zijn echt goud waard. Nóg waardevoller is een mentor, die al vele stappen op je vooruit is, en waarvan je met zekerheid zijn/ haar ondernemerssucces kunt vaststellen. Een coach stelt in principe vragen, en laat jou de antwoorden vinden. Een businessmentor denkt met je mee over diverse strategieën en consequenties van keuzes. Tevens zal hij/zij  je vanuit jarenlange ervaring ook adviezen geven. Wij hebben beide in onze businesscoaching verweven.....

Maar heb je wel eens aan een Mastermind gedacht?

Stel je eens voor dat je jezelf omringt door een groep van 4 tot 8 businesscoaches én mentoren. Ook wel een Mastermindgroep genoemd.

Stel je voor dat ze allemaal met je meedenken over de diverse vraagstukken die je tegenkomt in je bedrijf. Stel je een groep gelijkgestemden voor die kritisch met je meekijkt bij het bepalen van de lange- en middellange termijnkoers van je bedrijf, én de actiestappen die daarvoor nodig zijn.

Ondernemers die je successen meevieren, je inspireren en uitdagen om je plannen te realiseren. En die hun ervaringen en kennis met je delen met als enige doel mee te genieten van jouw progressie.

De meesten beseffen wel dat we samen veel meer weten dan alleen, maar wist je dat je met een groep, die in harmonie met elkaar brainstormt, ook echt een Master-Mind vormt? De gecombineerde denkkracht leidt er toe dat het ene idee het volgende triggert, waardoor de kwaliteit van de oplossingen enorm stijgt. Je bent op zoek naar een businesscoach, omdat je als ondernemer wilt groeien, omdat je vastloopt of omdat je hulp wilt bij het zetten van de volgende stappen in je bedrijf. 

Waar vind je betrouwbare partners die serieus met je mee willen denken? Waar je je twijfel, onzekerheid en kwetsbaarheid mag tonen, zonder dat je zorgen hoeft te maken over wat er met jouw vertrouwelijke informatie gebeurt? Medestanders die misschien wel hetzelfde hebben meegemaakt, en dus heel goed weten waar je mee zit? En waarmee je ook nog eens een hoop lol kunt hebben?

The quality of a person’s life is most often a direct reflection of the expectations of their peer group.” 
– Tony Robbins

''Two heads are definitely better than one
and by brainstorming as a team and sourcing ideas from each other, 
you have a better chance of coming up with a strategy that will allow your business to overcome a setback or challenge''

''Surround yourself only with people who are going to take you higher''

''You are the average of the five people you spend most time with''

Bij Momentum Mastermind vind je een waardevolle en betrouwbare groep mede ondernemers die je ondersteunt met ervaring, ideeën, best practises en kritische inzichten. We stimuleren je om je doelen te verhelderen en te behalen. Door de goed geleide processen houden we je ‘accountable’ en ondersteunen je ook als het even niet zo gemakkelijk gaat. Los van de serieuze vooruitgang is het minstens zo belangrijk dat we ervaren dat we van elkaar op aan kunnen en ook nog veel lol hebben samen!

Marja en Stefan zijn levenspartners én ondernemers met hart en ziel voor hun bedrijven, voor elkaar en voor de wereld. Ondernemers maken meer dan wie dan ook het verschil. Ze creëren vernieuwing, dragen bij aan de economie, denken na over hoe het beter kan en vinden manieren om dat te manifesteren. Zo maken we met elkaar de wereld mooier.
Stefan heeft tientallen jaren ervaring als ondernemer met meerdere bedrijven. Zo kent hij de processen van aankopen, verkopen opstarten en overnemen van een business. Hij kent de tools en strategieën die de pro's gebruiken, niet alleen om geld te verdienen, maar nog belangrijker, om het te behouden. Stefan is een expert in het helpen van ondernemers om hun (jonge) bedrijven om te zetten in zeer winstgevende bedrijven met een gezonde groei.

Maak een jaar lang deel uit van een professioneel geleid programma wat je uitdaagt, inspireert, steunt en op je acties en resultaten aanspreekt.

BUSINESS COACHING

Persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van elk aspect van je bedrijf. Sparren met een ervaren ondernemer die je prioriteiten helpt stellen, opties en valkuilen bespreekt en je ondersteunt met praktijkkennis, brengt je sneller tot resultaten. Structuur, overzicht en consistentie zijn drie van de succesfactoren in dit traject. 

MASTERMIND

Maak een jaar lang deel uit van een professioneel geleide Mastermind die jou uitdaagt, inspireert, steunt en op je acties en resultaten aanspreekt. Realiseer stap voor stap jouw doelen. Bereik ongekende successen door de synergie van je Mastermind. Ontmoet elkaar live op maandelijkse basis en leer gestructureerd van elkaars kennis ervaringen. 

BOARD OF DIRECTORS

Je hebt al enige tijd een bedrijf, met serieus potentieel qua omvang, omzet en groeiambitie en  je wilt met idem ondernemers om tafel. Met Stefan in de rol van businessmentor ben je verzekerd van strategische lessen, gerichte businessinzichten en een hoeveelheid praktijkervaring die je groei significant versnelt. 

Dylan Pels

CEO High Vibration Media & Founder Sjakes

Robert Schulze

CEO Growth Factory

Saskia van der Krift

Online Business Strateeg

Marjolein Dubbers

Een warm bad van fijne mensen die elkaar inspireren tot grote(re) hoogtes.

Roy de Bruijn

Ik kan me niet voorstellen
dat er iemand is die ooit zou stoppen met een Momentum Mastermindgroep als je daar eenmaal deel van uitmaakt

Ferrina Strengnaerts

Fijne bevestiging en aanmoediging. Het geeft me een boost aan zelfvertrouwen waardoor ik veel gemakkelijker de stappen zet die mijn business vooruit helpen. Echt waardevol die support uit de groep.

Michel de Ree

Ik voel dat ik in de bijna 2 jaar dat ik met Mastermind bezig ben, een groei heb meegekregen waarvan ik niet dacht dat ik dat in mij had.

Freerk Kalsbeek

Bijzondere sessies waar de grootste eye openers elke keer weer verstopt zitten in de vragen en antwoorden van anderen.

Marijn Noordemeer

Goeie sessies met veel goede tips waar we meteen mee aan de slag kunnen.

Groeien met een Mastermindgroep


In een Momentum Mastermind groep til je jouw ondernemerschap telkens weer naar het volgende niveau.
Wij ondersteunen je graag om als ondernemer te floreren.

>