Jaarprogramma - Momentum Mastermind

Committeer jezelf aan de groei van je business. Omring jezelf met een fijne groep gelijkgestemden en ervaar hoe een Mastermindgroep je (versneld) laat groeien.

Laten we in gesprek gaan om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
(Plan  HIER een (online) kennismakingsgesprek met ons).

Zorgvuldigheid
Zoals jij met zorg de juiste mensen om je heen wilt, geldt dit ook voor onze andere deelnemers. Het is in hun belang om jou goed te leren kennen.  We doen dat door letterlijk in gesprek te gaan en hanteren een schriftelijke intake. Dit helpt om de juiste match te kunnen maken.

Professionaliteit:
Wij werken met uitsluitend professionele, door onszelf opgeleide facilitators die het hele Mastermindjaar het proces begeleiden.

Commitment
Een Mastermindgroep moet verzorgd en gekoesterd worden. De deelnemers houden zichzelf accountable voor hun eigen groei, en die van elkaar. Een groep is daardoor in staat om steeds meer kwaliteit toe te voegen naarmate we elkaar beter kennen. Momentum Mastermind vraagt daarom een committent van één jaar. (Daarna is er uiteraard de mogelijkheid om te verlengen)

Vraag een kennismakingsgesprek aan om ons te leren kennen en meer te weten te komen over onze groepen en werkwijze.  Na dit gesprek weet je of we een match zijn voor elkaar.

Laat je naam en emailadres achter, dan nemen we contact met je op. Uiteraard voor een open en vrijblijvend gesprek 🙂
(mailen mag uiteraard ook: support@momentum-mastermind.com)


>
X