Maak deel uit van een Momentum Mastermindgroep - Momentum Mastermind

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” video_bg=”use_video” enable_video_color_overlay=”true” video_overlay_color=”#0c142d” video_mp4=”https://momentum-mastermind.com/wp-content/uploads/2017/03/welding-stock-footage.mp4″ text_color=”light” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

[vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

 

 

 

Committeer jezelf aan de groei van je business. Vraag daarom nu een (online) kennismakingsgesprek aan.

Zorgvuldigheid
Zoals jij met zorg de juiste mensen om je heen wilt, geldt dit ook voor onze andere deelnemers. Het is in hun belang om jou goed te leren kennen.  We doen dat door letterlijk in gesprek te gaan en hanteren een schriftelijke intake. Dit helpt om de juiste match te kunnen maken.

Professionaliteit:
Wij werken met uitsluitend professionele, door onszelf opgeleide facilitators die het hele Mastermindjaar het proces begeleiden.

Commitment
Een Mastermindgroep moet verzorgd en gekoesterd worden. De deelnemers houden zichzelf accountable voor hun eigen groei, en die van elkaar. Een groep is daardoor in staat om steeds meer kwaliteit toe te voegen naarmate we elkaar beter kennen.
Momentum Mastermind vraagt daarom een committent van één jaar. (Daarna is er uiteraard een mogelijkheid om te verlengen)

Vraag een kennismakingsgesprek aan om meer te weten te komen over onze groepen en werkwijze en ontdek of we een match zijn voor elkaar.

Laat je naam en emailadres achter, dan houden we een plekje voor je vrij en houden we je op de hoogte 🙂[/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/4″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner]
[/vc_column][/vc_row]

>
X