fbpx

Mastermind programma

Spar met andere ondernemers. Behaal sneller resultaat.
Groei met je bedrijf.

De waarde van een Momentum Mastermind groep:

 • Sneller groeien  met je bedrijf én als ondernemer
 • Leren van van andere ondernemers
 • Bepaal én behaal je doelen
 • Opbouwende groep met gelijkgestemden
 • Behaal resultaten sneller door ‘onze’ stok achter de deur
 • Ontwikkel je ondernemers vaardigheden
 • Professionele leiding door expert met 20+ jaar ervaring

Onder professionele begeleiding ga je sneller van A naar Beter!
Een bedrijf runnen is en blijft een uitdaging.  Het is verstandig om te zorgen dat je er niet alleen voor staat. In een Mastermind groep zitten ondernemers zoals jij, je helpt elkaar, leert van andere ondernemers en deelt je eigen kennis. Een onmisbare intervisiegroep die jou ondersteunt en je helpt je bedrijf te groeien.

Momentum Mastermind:
Vanuit positieve flow in beweging komen en doorpakken

Voor wie?

Ondernemers van klein tot (middel)groot die:

 • Serieuze groei van hun bedrijf voor ogen hebben
 • Een opbouwende groep gelijkgestemden om zich heen willen
 • Willen meedenken met- en leren van de bedrijven van anderen
 • Een bijdrage willen leveren aan de groei van anderen (en daarvan veel willen leren)
 • In staat zijn zich voor te bereiden op de meetings
 • Hun comfortzone durven te verlaten om het bedrijf op te bouwen

Altijd een Mastermindgroep die bij je past

Bij het samenstellen van de groep kijken we naar jouw business, je achtergrond en je groeidoelen en matchen je met gelijkgestemde ondernemers. Zo leer je maximaal van- en met elkaar.

Accountability

De stok achter de deur die zorgt voor consistente groei. Bij aanvang maak je een plan voor het jaar. We houden elkaar scherp door hier met regelmaat op terug te komen, zodat je op koers blijft en de vaart blijft houden.

Gelijkgestemde ondernemers

Een Mastermindgroep met ondernemers die met hun bedrijf ongeveer in dezelfde fase zijn. We komen maandelijks samen o.l.v een ervaren ondernemer. We delen ervaringen en ideeen en helpen in elke fase van je business om de blinde vlekken te ontdekken en door te groeien naar het volgende level.

Gegarandeerd groeien

Deelnemers aan Momentum Mastermind ervaren steun en motivatie om te groeien en weten hoe belangrijk dit is om stagnatie te voorkomen. Zodra de fundamenten van het bedrijf staan wordt omzetgroei veel sneller gerealiseerd. 

Dit zeggen je groepsgenoten

Daniël Kemp

DNSRS

Shanice Tan

Eigenaar GET IN CTRL

Veel gestelde vragen over het Mastermind programma

Hoe lang duurt de deelname aan een Mastermind groep?

Omdat groei niet van de ene op de andere dag gebeurt, ga je een commitment aan naar zowel jezelf als naar je groepsgenoten. Wij werken daarom met jaarprogramma's.

Hoeveel tijd kost de groep?

Het kóst je geen tijd, maar je investeert tijd in het belang van je bedrijf. Dit betaalt zich ruimschoots terug.

Per maand komen we één dagdeel samen (+/- 4 uur) Daarnaast treffen we elkaar ook eens per maand online. Dit duurt maximaal 5 kwartier. Houd ook rekening met voorbereidingstijd. Reken hiervoor op 30-60 minuten per maand. Wie minder tijd hieraan wil besteden haalt minder uit zijn sessie. Zo simpel is het.

 

Wat is de investering voor dit Mastermind programma?

Uiteraard is een professioneel geleide Mastermind groep niet gratis. Voor het behoud en de kwaliteit van een Mastermind groep is zorgvuldige leiding onmisbaar. Je krijgt er dan ook een veelvoud aan waarde voor terug.

Mastermind initiatieven van bekende ondernemers in binnen- en buitenland vragen vaak een investering van maar liefst €15.000,- , $35.000,-, $85.000,- of zelfs meer. Dat is voor veel ondernemers niet realistisch en wij vinden dat dit anders moet. Dat doen we al een aantal jaren, met een groeiend aantal groepen.

Ons hart gaat namelijk uit naar de inhoud en de ondernemers, en niet alleen naar gelukkigen met een (hele) grote onderneming of met veel geld. Het zal je meevallen dat de meesten, ook startende ondernemers, de investering prima kunnen dragen. In een vrijblijvend gesprek denken we met je mee om te zien wat dit programma voor jou kan betekeken en delen we de actuele investering uiteraard ook met je. 

Wij werken met jaartrajecten. Wanneer je instapt heb je de keuze om de jaarbijdrage in eens te voldoen maar je kunt ook kiezen voor een maandelijkse incasso. Zo maken we het Masterminden bereikbaar voor zo veel mogelijk ondernemers.

 

Wie bepaalt er in welke groep ik kom?

Wij vinden een geschikte groep voor je en beoordelen wanneer het juiste moment is om aan te sluiten. Daar zijn we zorgvuldig in. Uiteraard overleggen we de opties ook met jou.

Kan ik een keertje aansluiten bij een Mastermindgroep?

Tijdens elke sessie wordt vertrouwelijke informatie gedeeld. Groepsprocessen vragen zorgvuldige borging en bewaking. Dat bevordert de kwaliteit van de sessies. Vandaar dat eenmalig aansluiten in een betaande groep niet lukt. Wat je wel kunt doen, is een kennismaking inplannen. Dan nemen we een uur de tijd om door te nemen hoe de groep werkt, wat je kunt verwachten en wat jou kan opleveren.

 

Hoe gaat het selectieproces in zijn werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we de mogelijkheden. We stellen een aantal vragen om duidelijk te krijgen of het starten in een Mastermindgroep voor alle betrokkenen de juiste stap op het juiste moment is. In de praktijk kunnen we al onze nieuwe deelnemers redelijk snel plaatsen.

 

Wat als ik een keer niet kan aansluiten?

We snappen dat er soms dingen gebeuren die voorrang hebben. Zorg ervoor dat je alleen bij dringende zaken niet aansluit en geef dit aan bij de groep. Die rekent immers op je. Je kunt wel je bijdrage leveren aan de groep en je voortgang rapporteren. Dit werkt ook goed op verschillende niveau’s en zorgt ervoor dat je verbonden blijft.

 

Is het mogelijk om toch te ervaren hoe een Mastermind groep werkt?

Wij organiseren af en toe ervaringsdagen. Daar leer je ons en onze werkwijze kennen. In deze sessies wordt duidelijk wat een mastermind voor jou kan betekenen. Je bent van harte welkom! Wil je weten wanneer de sessies zijn? Stuur ons een e-mail op: support@momentum-mastermind.com.

 

Let's connect
Plan een gesprek met ons in en kijk of Momentum Mastermind bij jou past.

>