fbpx

Mastermind

Een Mastermindgroep is goed voor jou als je met je bedrijf wilt groeien, een groep gelijkgestemden om je heen wilt of wilt leren van andere ondernemers.
Voor elk level ondernemer zijn er groepen, in diverse steden in Nederland.

Bij het samenstellen van een groep kijken we naar de soort en omvang van het bedrijf, de achtergrond van de ondernemer, en uiteraard of je als persoon bij deze groep past. Zodoende sluiten de vraagstukken die gesteld worden goed aan en leren we maximaal van elkaar.

Voor wie?

Ondernemers (middel)groot en klein die:

  • Serieuze groei van hun bedrijf voor ogen hebben
  • Een opbouwende groep gelijkgestemden om zich heen willen
  • Willen meedenken met- en mee-leren van de bedrijven van anderen
  • Zich willen committeren aan zowel hun eigen groei als een bijdrage willen leveren aan de groei van anderen (en daarvan veel willen leren)
  • In staat zijn zich voor te bereiden op de meetings door middel van het vooraf aanleveren van een vraagstuk/ de benodigde stukken

De waarde van het Mastermind Programma

Ervaren ondernemers

Een betrouwbare groep mede ondernemers om je heen, die je in elke fase van je business helpt om de blinde vlekken te ontdekken en door te groeien naar het volgende level.

Je staat niet alleen

We weten dat je anderen nodig hebt om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Daarnaast is het leerzaam om mee te denken in de bedrijven van anderen.

Inspirerend netwerk

Je hebt toegang tot ons netwerk. Wij verbinden ondernemers wanneer we kansen voor ze zien. Ook ontmoet je veel gelijkgestemden op de Momentum zomerdagen.

Gegarandeerd groeien

Deelnemers aan Momentum Mastermind ervaren steun en motivatie om te groeien en weten hoe belangrijk dit is om stagnatie te voorkomen.

Acountability

Bij aanvang maak je een plan voor het jaar. We houden elkaar scherp door hier met regelmaat op terug te komen, zodat je op koers blijft en de vaart blijft houden.

Connectie

We laten elkaar ook niet zitten als je tussendoor in een situatie komt waar je
ons bij nodig hebt!

Professionele facilitator

We halen de beste kwaliteit uit iedere brainstorm door de professionele leiding van een Momentum Mastermind facilitator. Alles wordt verzorgd, zodat jij je kunt focussen op je business.

Diverse locaties

Momentum Mastermind heeft groepen op diverse niveaus, in verschillende steden in Nederland. Daardoor vinden we altijd de best passende groep voor jou.

Locatie

Onze deelnemers komen uit alle windstreken van zowel Nederland als België.
Wanneer meerdere (bij elkaar passende) ondernemers uit een zelfde regio zich aanmelden, gaan we ons best doen om een geschikte locatie in de buurt te vinden.

10+ Mastermindgroepen verspreid over diverse steden in het land

De investering

Uiteraard is een professioneel geleide Mastermindgroep niet gratis.
Je krijgt er dan ook een meervoud aan waarde voor terug!

Mastermind initiatieven van bekende ondernemers in binnen- en buitenland vragen een investering van maar liefst €15.000,- , $35.000,-, $85.000,- of zelfs meer. Dat is voor veel ondernemers niet realistisch en wij vinden dat dit anders moet. Dat doen we al een aantal jaren, met een groeiend aantal groepen!
Ons hart gaat namelijk uit naar de inhoud en de ondernemers, en niet alleen naar gelukkigen met een (hele) grote onderneming of met veel geld.

Het zal je meevallen dat de meesten, ook startende ondernemers, de investering prima kunnen dragen. Informeer naar de actuele investeringsbijdrage en laat ons met je meedenken.

Wanneer je instapt heb je de keuze om de jaarbijdrage in eens te voldoen maar je kunt ook kiezen voor een maandelijkse incasso. Zo maken we het Masterminden bereikbaar voor zo veel mogelijk ondernemers.

Volgens onze deelnemers is het de investering meer dan waard. Bekijk in de filmpjes van Dylan en Robert wat zij hierover zeggen:

Dylan Pels

CEO High Vibration Media & Founder Sjakes

Robert Schulze

CEO Growth Factory

Let's connect
Plan een gesprek in met onze businesscoaches en kijk of Momentum Mastermind bij jou past.

>