fbpx

by Marja Dettmer Momentum Mastermind

mei 3, 2021

“The quality of your entire life is nothing but the quality of your habitual emotions.”

Wanneer je ons of Tony Robbins al langer volgt, weet je hoe belangrijk het is om je eigen state te managen. Hoe zorg je ervoor dat je in de optimale state bent om je doelen te bereiken? Voor een betere connectie met jezelf en de mensen om je heen? Of om je gewoon goed te voelen in het moment?

We kennen allemaal mensen die vaak gefrustreerd zijn, boos zijn, enzovoort. En je kent ook vast wel mensen die vaak juist blij zijn, dankbaar zijn, enzovoort. Wat is jouw emotional home? Wat is jouw default state?

Bekijk nu onderstaande video van Tony Robbins Upgrade Your Emotional Home:

De events van Tony Robbins hebben al jarenlang bij vele van onze deelnemers gezorgd voor fantastische transformaties.

In samenwerking met Succesgids bieden we je de unieke mogelijkheid om in juni 2021 LIVE van Tony Robbins te leren en dit vanuit je eigen woonkamer –  dan vindt namelijk Unleash the Power Within (UPW) 2021 Virtual plaats.
Meer weten? Klik hier!

   

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en Momentum Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>