Je hebt een seminar of training gevolgd. Hoe ga je het geleerde integreren in je leven? Hoe hou je de kennis en ideeën levend?
We worden geïnspireerd, doen nieuwe ideeën op en willen die in ons eigen leven toepassen. Vervolgens komen we thuis en terug in het dagelijks leven. De nieuwe ideeën raken op de achtergrond en ons enthousiasme neemt langzamerhand af. Of is langzamerhand in de praktijk zelfs behoorlijk snel?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat 85% van de inhoud van een training binnen een maand verloren gaat als de stof niet regelmatig op één of andere manier wordt herhaald. De zogenaamde Forgetting curve laat zien hoe snel de kennis en interesse afnemen na de afronding van het seminar of de training.En dan hebben we het alleen nog over de inhoudelijke kennis. Ga het in je eentje maar eens toepassen, dat vindt 97% een dusdanig zware opdracht, dat dit niet tot stand komt. Slechts 3% weet de waarde van een training ook werkelijk om te zetten in waarde voor zijn leven. Hier zijn specifieke redenen voor, deze leer je tijdens de Online Masterclass. En uiteraard ook hoe je zelf tot de 3% kunt behoren.

Wat ga je leren tijdens de Masterclass?

Hoe de Forgetting curve werkt en wat jij hier voor jezelf aan kan doen

De 7 redenen waarom mensen niet succesvol worden

Hoe jij tot de 3% kan behoren die wel succesvol worden

Hoe je de kracht van een Mastermind voor jezelf kan toepassen

De 8 aandachtspunten voor het opzetten van een effectieve Mastermind

Eenmalige GRATIS aanmelding?

We hanteren normaal gesproken een vaste prijs voor een deelname aan onze Online Masterclasses van € 75 excl. BTW.

We bieden je nu een unieke kans. We stellen je in staat om eenmalig volledig GRATIS deel te nemen aan deze Masterclass als je je nu inschrijft, zodat je ons leert kennen en direct de eerste stappen kan zetten naar jouw succes!

Eerstvolgende Online Masterclass:
Woensdag 20 maart om 20.00 uur

Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar…