fbpx

Dylan Pels

CEO High Vibration Media & Founder Sjakes

Robert Schulze

CEO Growth Factory

Saskia van der Krift

Online Marketing Huis

Dimitri Dirkzwager

Wordcrex

Tessa Augustijn

Gedragscode expert

Olaf Tossings

Tossings & Turnings

Daniël Kemp

DNSRS

Harald Bok

Bebok

Shanice Tan

Get in CTRL

Ik ben afgelopen juli begonnen met de Momentum Mastermind zomerdag. Ik stond gelijk in vuur en vlam na deze dag. Ik ben een doorstart met mijn praktijk Luminos Coaching & Training aan het maken, ik ging met zulke duidelijke werkbare punten naar huis. Heel fijn, alles stroomt. Een hele hoop duidelijkheid verkregen. Mooie groep gelijkgestemden energieke mensen, heel tof ik kan niet wachten om FURTHER FASTER te gaan met mijn eigen groep en de jaar- en kwartaaldoelen te gaan crushen! Zeer aan te bevelen!

Linda Bleeker

Luminos Coaching & Training

Wat zou ik iemand vertellen die overweegt in een Momentum Mastermindgroep te stappen? Doen!! Het is stimulerend en uitdagend. De Mastermind groep biedt mij steun en structuur. Ik ga het vierde jaar in en ben dusdanig gegroeid met mijn twee bedrijven dat de Board of Directors een logische volgende stap is.

Hella Contrucci

A1 Executive Estate, Expatcentre Netherlands

Krachtige empowerment sesies met een energieke Mastermind groep om issues te killen en je mind naar de next level te brengen!

Volgend jaar weer verder?


Zeker! De Mastermind groep is van grote toegevoegde waarde voor mij.
Ben er blij mee en er gaat waarschijnlijk weer veel op mijn pad komen volgend jaar.

Rene Slagter

Fundstar

September 2019 ben ik ingestapt bij de MasterMind groep geleid door Marja.
Oprecht kan ik zeggen dat het mij enorm heeft geholpen om m’n doelen in het vizier te houden en eraan te blijven werken. Door de regelmaat, commitment van de groep en betrokkenheid van Marja is het mij gelukt om veel meer structuur en overzicht in de bedrijfsvoering aan te brengen, waardoor de resultaten zijn behaald die we hadden opgesteld.

Judith Nieuwpoort

Happy Kids Care

Ik heb nu drie jaar meegedaan aan Momentum Mastermind en mijn bedrijf en ik hebben in die tijd een enorme groei doorgemaakt. Dusdanig dat ik afgelopen jaar kon deelnemen aan de Board of Drectors groep, waarbij we vooral ingaan op de bedrijfsvoering voor nog meer groei, waarmee we onafhankelijk kunnen worden van welke recessie dan ook. Dat lukt mij in ieder geval al heel goed met mijn online bedrijf.

Anne Vrieze

WWZ Academie

Ik heb in dit Mastermindjaar concrete stappen kunnen zetten waardoor mijn bedrijf is gaan rollen De inspirerende, divers samengestelde en toch gelijkgestemde groep ondernemers geeft mij een steun in de rug en een stok achter de deur zodat ik echt verder kom in het bereiken van mijn doelstellingen . Bovendien sta ik er niet zo alleen voor in het ondernemen. Blij met de fijne energie en goed samengestelde groep.

Maria Simons

Gezinscommunicatie

>